Gastheer bij inspiratie bijeenkomst ‘The Future Is Creative’ terug

Ruim 60 ondernemers bij Inspiratie bijeenkomst #thefutureiscreative at Breda Photo. Imagination Lab was één van de gastheren deze dag en ging op pad met ca. 12 ondernemers uit West-Brabant. Mooie verhalen op bijzondere plekken.

Organisatie: BrabantDC, Rewin, City of Imagineers en Breda Photo #anderskijken

  • “Bij dit soort evenementen merk ik vaak dat mensen uiteindelijk niet echt open staan voor de ander en niet gaan samenwerken”.

    Als gastheer ben ik op pad met 12 ondernemers bij inspiratie bijeenkomst ‘The Future Is Creative’. 1 van de aanwezigen doet deze bijzondere uitspraak. Hoe komt het dat ik de uitspraak totaal niet herken bij dit event? Is het Rewin die open-minded people aan zich weet te binden? Is het BrabantDC die een setting creëert binnen Breda Photo met fietsen en bijzondere locaties wat enkel changemakers lokt? Of is het de creatieve stoutmoedigheid van aanwezig creatief van City of Imagineers? Geen idee, vast een combinatie.

    Wat ik zie is, dat iedereen open is en zich kwetsbaar opstelt. Iedereen is nieuwsgierig naar de ander en naar mogelijke samenwerkingen. Ervaring met creativiteit, ondernemerschap wordt gedeeld en inspireert. Zo doen we dat hier in Brabant. We zijn on-brand*. Hier wil je toch bij horen?! En dat kan, ik heb begrepen dat de man van de uitspraak binnenkort naar Brabant verhuist. Welkom, The Future Is Creative.

    * https://www.brabantbrandbox.com/nl/

     

Foto's

URL. brabantdc.nl/events/inspiratiebijeen...