Over ImaLab

Marnix van de Vijver - Imagination Engineer

Licht, geluid, geur, ruimte, tijd en timing. De kracht van de illusie, de gevoelige snaar, de verwondering en het spektakel. Allemaal ingrediënten voor Imagination Lab om bijblijvende belevenissen te creëren met een groter effect!

Ing. Marnix van de Vijver MA; eigenaar Imagination Lab

Marnix van de Vijver - Imagination EngineerAls een ware kunstenaar schetst hij een belevenis, die hij inkleurt met zijn expertises en die van andere zelfstandige professionals. Altijd weg van de gebaande paden. Met een neus voor de nieuwste technieken. Van het concept tot aan de technische realisatie en alles wat daar tussen ligt kun je met een gerust hart aan Marnix overlaten.

  • Marnix heeft dankzij een pakkend concept met diverse acties op locatie een wezenlijke bijdrage geleverd aan de week van de Veiligheid in Breda. Marnix is een prettige persoon om mee samen te werken. Hij is betrouwbaar, zeer flexibel en communicatief. Marnix weet op een bijzonder goede wijze een balans te vinden tussen de wensen van de opdrachtgever en zijn artistiek inhoudelijke invulling hiervan.

    Jeanne Teuwsen, coördinator integrale veiligheid Breda